EchipaResursa ta umană se poate concentra mai bine pe activitățile importante pentru că echipa noastră acoperă necesarul de competență indispensabil unui mediu care produce rezultate, performează, crește. Impactăm pozitiv bugetele alocate formării angajaților și economisim totodată sume importante aferente cheltuielilor directe sau colaterale.

Dezvoltăm și implementăm bune practici specifice domeniului tău de interes. Scădem fluctuația de personal și creștem flexibilitatea în acoperirea nevoilor de personal.

Observăm, îmbunătățim și consolidăm climatul confortabil, pozitiv, performant, atât de necesar unei afaceri, zi de zi.

Alina Lăcătuș

Consultant Senior Resurse Umane

+40 725.017.035


Cu o experienţă de aproximativ 10 ani în resurse umane, activând în diverse companii de renume naţionale dar şi multinaţionale, specializată în Relaţii de Muncă, Legislaţia Muncii şi Salarizare, Alina este unul dintre experţii echipei Upline.
Convingerea ei este că succesul unui profesionist se ascunde în pasiune, implicare şi asumare!

Cornel Fugaru

Manager Vânzări și Dezvoltare

+40 763.796.220


Este responsabil de coordonarea tuturor iniţiativelor comerciale pentru clienţii Upline. În trecut, a implementat şi dezvoltat nenumărate proiecte, întotdeauna garantând succes companiilor pentru care a activat.
Un bun negociator dar în acelaşi timp foarte onest, Cornel consideră că niciodată clienţii nu trebuie subestimaţi!

Ionela Mogoși

Economist

+40 725.017.035


Licenţiată în Economie, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Ionela este colega noastră atentă la detalii, foarte bine organizată, concentrată mereu să-şi îndeplinească sarcinile de serviciu la cele mai înalte standarde.
Consecvenţa, promptitudinea şi dedicarea sunt caracteristicile după care îşi desfăşoară activităţile zilnice!

Valentina Guguianu

Expert Contabil – membru CECCAR

+40 725.017.035


Pasionată de contabilitate, Valentina şi-a început cariera în acest domeniu în anul 1992, în 1998 devenind membru CECCAR. De-a lungul carierei, a gestionat un portofoliu extins de clienți, în diverse domenii de activitate.
Este binecunoscută pentru perseverenţa de care a dat dovadă de-a lungul timpului, orientare către rezultat, precum şi pentru focusul în operaţiunile pe care le întreprinde!

Silvia Bogdan

Contabil Senior

+40 725.017.035


Gina Glavan

Consultant Senior Resurse Umane

+40 725.017.035


Sebastian Maris

Consultant vanzari

+40 725.017.035
"Lucrurile mari în afaceri nu sunt niciodată făcute de o singură persoană, sunt făcute de o echipă de oameni."

Steve Jobs
Suna!