Upline susține companiile mici și mijlocii afectate de criza "Covid-19”

Alege tariful maxim pe care îți permiți să îl plătești pentru servicii de contabilitate, iar noi îți oferim un contract de colaborare valabil 6 luni, la suma respectivă.

Cum aplici la programCriza ți-a afectat afacerea și te afli într-un moment în care ai nevoie să reduci din cheltuieli?

Upline îți vine în ajutor, și îți oferă timp de 6 luni servicii de contabilitate performantă la tariful pe care ți-l permiți. Știm problemele cu care se confruntă un antreprenor în această perioadă, din acest motiv, te susținem să direcționezi până la 60% din banii pe care i-ai plăti pentru contabilitate spre alte departamente. !

Ce soluție îți oferă Upline

Upline își arată sprijinul față de companiile mici și mijlocii și le ajută să supraviețuiască în aceste vremuri pline de provocări. În acest sens, oferim o soluție de contabilitate online, unde vei putea trimite documentele și vei avea acces permanent la arhiva electronică prin intermediul unei aplicații moderne, disponibilă pe Google Play și App Store. În plus, tariful pe care îl plătești îl stabilești tu, iar noi, timp de 6 luni, te susținem să îți faci afacerea să funcționeze din nou.

Scade din cheltuieli cu 40-60%

Oferim sprijin tuturor celor care ne solicită ajutorul, însă ne dorim să existe și o echitate. Astfel, tariful minim propus pornește de la 100 lei. Dacă acum plătești 250 de lei, Upline îți oferă posibilitatea să achiți pentru servicii de contabilitate doar 100 lei. Dacă acum ai costuri de 800 de lei, îți putem face o ofertă de doar 400 de lei. În felul acesta îți poți eficientiza costurile și reduci cheltuielile cu 40-60%.

Un bonus pentru tine

Vrem să oferim mai mult decât contabilitate, de aceea, pe toată durata celor 6 luni de colaborare, vei putea folosi aplicația Cassa GRATUIT. Vei putea încărca documentele direct în aplicație, și tot în aplicație vei primi rapoarte financiare pentru firma ta. Vrem să facem procesul logistic cât mai simplu posibil, iar antreprenorii să economisească atât bani, cât și timp, și să se concentreze pe lucrurile care contează în această perioadă..

Upline SRL - Servicii de contabilitate și HR într-un singur loc


Upline a început ca o firma de servicii externalizate de HR - Upline HR SRL. Ne-am dorit foarte mult ca serviciile noastre de HR să fie oferite anume de specialiști HR profesioniști, nu de contabili. Abia apoi am completat serviciile noastre cu servicii de contabilitate, și am fondat Upline Accounting SRL.
La moment, colaborăm pe partea de contabilitate cu 100 de firme, care au cifre de afaceri de peste 3 milioane Euro, și facem salarizare la 15 companii, cea mai mare având peste 350 de angajați.
Suntem profesioniști, în orice condiții, și chiar dacă vei plăti mai puțin, calitatea serviciilor oferite nu va scădea odată cu prețul. Susținem mediul antreprenorial din România și oferim consultanță de business fiecărui client. Ne dorim ca antreprenorii să înțeleagă cât de importante sunt serviciile de contabilitate și HR pentru firmele pe care le conduc, și le oferim tot suportul nostru în acest sens.


Iată ce pierzi dacă nu aplici la program


Criza economică va dura mai mult

Se preconizează că perioada de criză economică în care am intrat va dura mult mai mult decât perioada COVID. Din acest motiv, cu cât mai rapid te adaptezi și acționezi, cu atât mai repede vei putea să îți repui afacerea pe picioare. Iar primul pas pe care îl poți face chiar acum este să reduci cheltuielile pentru serviciile de contabilitate. Completează formularul de mai jos și lasă-ți afacerea să fie susținută de experții Upline.


Ei ne recomandă! Tu ce mai aştepţi? :)

Suna!