Servicii Contabilitate

Cu Upline, poți beneficia de un pachet complet de servicii administrative.

Contactează-ne și pentru:

Uneori, numerele îți pot da dureri de cap.

Specialiștii Upline sunt cea mai bună soluție împotriva migrenelor date de cifre.

Este obligatoriu să ai un specialist al cifrelor indiferent de mărimea afacerii tale, calitatea și competența lui fiind deosebit de importantă. Odată luată decizia de a externaliza, responsabilitățiile cad în sarcina contabililor noștrii, care sunt pregătiți să te ajute cu:

SERVICII DE CONTABILITATE PRIMARĂ

Chiar dacă sunt considerate cele mai ușoare procese ale acestui departament, întocmirea registrului de casă, nir-urile, decoturile de cheltuieli, dispozițiile de plată, au și ele o importanță majoră pentru afacerea ta.

SERVICII DE CONTABILITATE DE GESTIUNE

Îți calculăm costurile de producție pentru fiecare produs pentru stabilirea rezultatelor și a rentabilităţii acestuia, serviciu sau lucrare executată.

SERVICII DE CONTABILITATE FINANCIARĂ

Te scutim de întocmirea evidenței contabile, înregistrarea, administrarea și gestiunea mijloacelor fixe, efectuarea operațiunilor intracomunitare și de import-export, întocmirea balanței lunare obligatorii, calculul taxelor datorate bugetului de stat, calculul impozitului pe profit, întocmirea și depunerea declarațiilor lunare, trimestriale sau anuale.

SERVICII DE CONSULTANŢĂ FISCALĂ

Specialiștii noștri vor avea răspunsul la orice întrebare, te vor consilia cu privire la legislația fiscală, te vor asista pe parcursul inspecțiilor fiscale, vor ține corespondența cu autoritățile fiscale, îți vor oferi soluții în rezolvarea problemelor și vor duce la bun sfârșit operațiunile de rambursare a taxelor.

Pentru contabil dedicat
chiar în telefonul tău,
apasă butonul.

Suna!